Mer info | Panier

Mer info

Meny Maj
Meny Maj
2021-05-06 13:12

Vårig meny med varm soppa, sallad och efterrätt. Smakrika rätter av vegetariska och lokala råvaror i säsong.

All mat serveras med dryck, nerpackad i bekväm och klimatsmart ryggsäck.Eftersom vi använder säsongens varor kan menyn komma att ändras med kort varsel beroende på tillgång. Meddela oss allergier/intoleranser eller andra matpreferenser så försöker vi fixa det.

... läs mer
Hej! Vi är team Panier
Hej! Vi är team Panier
2021-01-25 14:51

Så kul att du hittat hit! Men vilka är vi som startat Panier picknick? Vi är Romaric och Malin, ett fransk-svenskt par med ett gemensamt intresse för hållbar livsstil, ekologisk och lokal mat. Vi är dessutom gifta och har 2 underbara söner och gillar att vara utomhus hela familjen, hitta på äventyr och åka på utflykter.  


Idén till Panier fick vi under den på många sätt annorlunda och corona-präglade sommaren 2020. Trots att vi i vanliga fall (alltså innan corona) var iväg på utflykter ganska ofta så märkte vi ändå hur antalet picknickar med familj och vänner ökade explosionsartat. 


Men det där med maten är ju faktiskt inte alltid så lätt. Ska vi verkligen grilla korv igen? Kan man inte ta med sig något nyttigare och grönare? Måste vi köpa take away i tråkiga plastkartonger? Hur ska vi hinna handla, laga och packa ner allt? Och var är termosen egentligen? Det blev snabbt kaos och vi insåg att det behövs planering för att få till en mysig utflykt med god matsäck utan stress.


Som du säkert redan gissat så tyckte vi alltså att det var dags att styra upp detta. Man vill kunna njuta av att äta ute men man vill också slippa all planering och stress innan, slippa den tråkiga (och ärligt talat oftast ganska onyttiga) maten. Panier har redan planerat allt åt dig och är ett bekvämt och klimatsmart alternativ - en riktig picknick helt enkelt!


Just nu har vi fullt upp med att testa nya recept, självklart med råvaror i säsong, och provsmakar tillsammans med familjen utomhus. Ambitionen är att erbjuda en klimatsmart matsäck som smakar gott och som inspirerar till att ta med vänner och familj ut i naturen i och runt Stockholm året runt.


Om du vill få uppdateringar om vad som är på gång hos oss så följ oss gärna på Instagram eller Facebook.


... läs mer
Beställ Catering
Beställ Catering
2020-12-13 21:52

Letar du efter en ny matupplevelse med kollegorna? Vill du bjuda grannarna på en corona-säker lunch i trädgården? Tänker du överraska vännerna med en mysig picknick ute i skogen? Vill du fira ett speciellt tillfälle med en måltid utomhus med familjen men vill slippa laga maten själv? Då kan Panier hjälpa till!


Vi serverar en säsongsanpassad meny med 3-rätter.

Du väljer dag, tid och plats i Stockholmsområdet. 

Vi packar matsäcken per portion, dvs varje person får en egen väska med sin mat så ni slipper tänka på att dela termos och kan hålla tryggt avstånd.

Boka för 4 till 10 personer

Pris från 350kr/person

Se aktuell meny under "Mer info"


Boka direkt på 079-075 26 81 eller hej@panier.se. 

... läs mer
Så funkar det
Så funkar det
2020-10-01 13:29

1 - Boka din Panier genom att välja utflyktsmål och dag i vår kalender. Just nu erbjuder vi upphämtning på Djurgården och Kungsträdgården. Inom kort kommer även andra platser i Stockholmsområdet.

2 - Hämta ut din ryggsäck med matsäck på din bokade dag. Instruktion för upphämtning får du i bokningsmailet.

3 - I ryggsäcken hittar du matsäck, bestick, porslin, filt, sittunderlägg. Ta en promenad och duka upp vart du vill.

4 - Lämna tillbaka ryggsäcken och allt innehåll på samma plats som upphämtningen efter picknicken. Du slipper diska!


Välkommen att boka här


Med Panier får du en riktig picknick-upplevelse med lokala och vegetariska råvaror, färdiglagade och packade i en praktisk ryggsäck helt utan engångsartiklar.

... läs mer